Recension: Uncharted 2: Among Thieves

uncharted2_2
Det är spelet på allas läppar just nu(och i vår banner), och efter att själv spelat igenom det förstår jag precis varför. Naughty Dogs Uncharted 2: Among Thieves är ett alldeles underbart och fantastiskt spel som jag varmt rekommenderar åt alla PlayStation 3 ägare. Det är über.

I Uncharted 2 tar du upp ett tag efter att det första spelet slutade. Du är fortsättningsvis den charmige och äventyrslystne Nathan Drake får således följa med in i en värld av antika mystiska gåtor och exotiska äventyr. Uncharted 2 är precis som sin föregångare ett spel som bygger på en stark story som hela tiden spinner vidare och håller spelaren på hel spänn från start till mål.

Du lockas i början av spelet av en vän och hans vackra kvinnliga kontakt att hjälpa till att jaga rätt på en oerhörd skatt som självaste Marco Polo skrivit om. Nathan Drake är inte killen som tackar nej till ett äventyr, och därifrån börjar detta magnifika äventyr.

Spelkänslan i Uncharted 2 är klanderfri, inledningsvis hade jag svårigheter med den dynamiska kameran, men efter att spelat ett tag flyter det på riktigt bra. Känslan i vapnen är likt i första spelet även den imponerande.

Lägg därtill underbar grafik, bra soundtrack och en fängslande story så har vi receptet till kanske det bästa PlayStation 3 spel jag någonsin spelat. Uncharted 2 får en solklar 5:a av mig. Har du inte testat det? Gör det.

5av5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *