Tales of Xillia får trailer, på japanska

Ni som är bekanta med bloggen och med mig i övrigt vet att jag har en märklig förtjusning i japanska rollspel, så kallade JRPG. Detta är inget vi PS3-ägare översköljs med direkt i den nuvarande generationen och även om spelen finns så översätts de sällan ifrån japanska till engelska, tyvärr. Tales of…-serien är ett lysande exempel på detta, Tales of Vesperia släpptes, aningen sent, till PS3 i Japan efter en periods 360-exklusivitet, men har fortfarande inte kommit till oss i väst… Nu verkar det som vi får börja hoppas igen, för en ny del av serien är på väg till landet i öst och med lite tur, medvind och så vidare kanske det här spelet når våra butiker… oavsett kan det vara kul att kolla in trailern nedan.

Av trailern att döma rör det sig om ett riktigt mysigt rollspel i en lagom vrickad värld, mycket pastell och märkliga frisyrer, precis som jag vill ha det. I dagsläget väntar vi i väst alltså på tre spel i samma serie, Tales of Vesperia, Tales of Grace F och Tales of Xillia, men den som väntar på något gott…!

Källa: PS3.Qj.net

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *