Ny info om DiRT 3 (med gameplay!)

Denna underbara racing spelserie är utan tvekan ett av de bästa genom tiderna och det dröjer inte länge till att vi får spela det tredje spelet i serien. Men vad har förändrats och vad har tillkommit? Efter att Polyphony Digital svek fansen med avsaknaden av Gymkhana i Gran Turismo 5 så hoppas jag innerligt på att Codemasters tar över och styr upp det. DiRT 3 ser inte ut att ha samma tyngd i festival arrangemanget som i föregångaren DiRT 2, det verkar istället bli mer fokus på den typiska natur som WRC tävlingar utspelas i. Spelet kommer att vara en fin mix av realism och arkad enligt utvecklarna.
För att se videon klicka här!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *