Team ICO avslöjar nytt spel… snart?

teamico_1

Team ICO är utan tvivel ett av världens bästa spelföretag med tidlösa spel som ICO och Shadow of The Colossus i bagaget är det inte utan anledning man blir knäsvag när någon nämner dem. Fumito Ueda bekräftar nu att deras uppföljare kommer att visas på E3-mässan i år!

Mässan går av stapel den 2-4 juni men har vi tur så väljer herr Ueda sitt tidigare mönster och avslöjar det redan på GDC-mässan som är om två veckor. Spelet är sagt att följa i ICO och Shadow of The Colossus-fotspår och är givetvis PS3-exklusivt.

Sony har lyckats hålla extremt tyst om detta projekt och det ändå vi har fått se är bilden nedan. Är det inte underbart att man som ”vuxen” fortfarande kan bli så barnsligt imponerad av ”ingenting”?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *