CoD mulitiplayer ska vara gratis.

Tyst på dig Micheal Patcher! Ge inte Activision en massa konstiga idéer. Det har florerat rykten om att det kommer kosta pengar att spela CoD online.

Micheal Patcher anser att Activison är tokiga som inte tar extra betalt för online funktioner. Jag tycker att Micheal Patcher är lite dum i huvudet som säger sånt till Activison, det är korkat och skulle inte fungera. CoD serien är mina favoritspel och jag skulle inte ha några problem att sluta spela dessa om det blev mycket dyrare. Att Micheal tjatar om detta känns lite som att peta med en pinne på en Björn som har tandvärk, det kan bara sluta illa. Activision kan i bland vara en gnutta giriga och skulle mycket väl kunna få för sig att det är en bra idé. Som tur är så dementerar Eric Hirshberg på Activicsion detta bestämt. Han säger: ”…I can unequivocally say we will never, ever charge for the multiplayer.”

Källa: VG247

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *