Kommer EA presentera nytt SSX?

Spelåret 2010 går mot sitt slut och året har utan tvekan bjudit på en hel del överraskningar och kära återseenden. Nu går vi in i en tid för inbördes beundran när spelindustrin ska hylla varandra för sina stortitlar och sitt nyskapande. Video Game Awards är utan tvekan en av de större skådeplatserna för detta och det vore inte en sammanskomst av spel-eliten om de inte hade med sig lite nyheter i bagaget. Förutom det beryktade Resident Evil 6 så syns även en trailer ifrån EA som minst sagt väcker frågor. Kolla in själva?

Kan detta äntligen vara ett nytt SSX-spel? Vi har tidigare pratat om de domännamn som EA registrerat som egentligen redan bekräftat att spelet är under utveckling, men vi vill ju inte att det rör sig om något löjligt Wii-spel eller för den delen ett Move/Kinetic lir. Ge oss det vi fick på PS2, men mer, större och bättre. Online är ju inte heller tråkigt.

Källa: Video Gamer

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *