Pimpad Gran Turismo 5 simulator

Jag spenderade min lördagskväll med att spela Gran Turismo 5 hos min gode vän Niklas. Han och Mathias hade slängt i hop en liten anordning till ovan nämnt spel för att göra upplevelsen snäppet vassare. Några tusenlappar och lite snickeri senare så hade de lyckats få till och med mig, som vanligtvis inte alls uppskattar bilspel, väldigt sugen på att bränna lite gummi. Resultatet ser du nedan.

Jag är som sagt inte särskilt förtjust i bilspel men det här var något annat. Riktigt kul! Att GT 5 ska vara en realistisk bilsimulator säger många och jag kan inte annat än att hålla med. Förutom avsaknaden av g-krafter så var det här så nära att du absolut tjänar på att vara en erfaren och duktig bilförare. Det märktes väldigt tydligt på den enda av oss som inte hade körkort, han var ute och plogade en del åker, milt uttryckt.

Detta är den första prototypen, växelspaken ska flyttas till en mer naturlig position, handbroms ska adderas och skenor så även jag med mina 187 cm kan sitta bekvämt.

Ratt, spakar och pedaler är av märke och modell Logitech G25

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *