PlayStation Phone att lanseras tidigt 2011

En sak, en telefon och ett projekt som varit omtalat och efterlängtat länge är just en PlayStation Portable telefon, eller åtminstone något slags format av en. Det var inte så längesen vi rapporterade och visade en bild på telefonen (klicka här för att läsa artikeln) och pratade lite löst om den.


Den senaste informationen kommer ifrån PocketGamer som nämner att en fransk sida har fått en inbjudan till ett press event där den ena PlayStation logotypen (kryss, cirkel, triangel, fyrkant) har visats med samband med en telefon symbol och med texten ””The most awaited event of the past 10 years.” Kanske att ta i lite väl?

Releasen ryktas vara mellan december 2010 och februari 2011. Telefonens skärm sägs vara i styrka med iPhone 4’s retina skärm och det ska visst vara en viss Sony Bravia teknik bakom! Priset för telefonen utan abonnemang (dock med fem stycken spel ingående i paketet) ska ligga runt $500 och prislappen för de spel som släpps ska ligga på mobilspels priser och inte PSP priser.
Sony Ericsson’s CEO Bert Nordberg ska närvara på Mobile World Congress i februari nästa år och har svarat på ryktena om PS telefonen med ”There’s a lot of smoke, and I tell you there must be a fire somewhere”.

Sony har inte varit duktiga på att bevara hemligheter det senaste och PS telefonen blir en av de senaste hemligheterna som läckt ut i förtid. Kanske dags att börja måla demo maskinerna i galna färger och ta bort emblemet såsom på test bilarna som körs på Nürburgring-banan? Mer vid elva.

Källor : Eurogamer, PocketGamer

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *