Uncharted på pränt

Det pratas mycket om att Uncharted ska bli film. När det ska göras film på spel är vi många som rynkar lite på näsan och egentligen inte förväntar oss speciellt mycket. Uncharted hoppas jag verkligen är ett undantag då mina Indiana Jones VHS filmer är ett sönderspelat minne och mina DVD filmer på väg mot en repig grav.

Nathan Drake känns som en potentiellt värdig efterträdare. Det har knåpats ihop ett fristående äventyr med vår favorit Nathan i huvudrollen, Uncharted: The Fourth Labyrinth, detta äventyr kommer du inte att uppleva med en popkornskål i knät eller en handkontroll i högsta hugg. Nästa höst är det dags att riva fram din farmors gamla läsglasögon om du vill veta vad herr Drake har för sig. Jag kommer garanterat att fylla ut min bokhylla med verket och jag hoppas verkligen att jag inte blir besviken. Det är författaren Christopher Golden som åtagit sig uppgiften att trycka in vår hjälte i pappersmassan. Han har tidigare spottat ur sig bland annat seriealbum och noveller baserade på Buffy The Vampire Slayer och Angel. Jag är inget stort fan av Buffy så jag har inte läst något av hans tidigare verk. Har du så får du gärna dela med dig om vad du tycker.

Källa: Joystiq

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *