Heavy Rain’s Move-patch uppe

Då var det äntligen dags för Heavy Rain att återigen inta våra PS3:or för mörk och dyster underhållning. Playstation Move har som bekant släppts (recension följer framåt helgen) och detta innebär att även vi PS3-ägare ska kunna vifta med armarna tills de ömmar eller tills personen intill fått ett slag i ansiktet för mycket och vilket spel passar bättre till detta än just Heavy Rain? Quantic Dreams meddelar att om man stoppar i skivan i konsolen idag så kommer man att kunna ladda ner den patch som behövs för att kunna spela med just Move.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *