Matig uppdatering av Store

Det var faktiskt länge sedan vi fick en sådan matig uppdatering av Store vill jag lova. Ni som är sugna på att testa SEGA’s Vanquish har tur för demot ligger just nu uppe tillsammans med strategispelet R.U.S.E. Som att detta inte vore nog finns även fullversionen och en testversion av Alien Breed: Impact uppe, sen släpptes Tomb Raider och episode 5 av Sam and Max. Kasta dessutom in lite DLC till Red Dead Redemption, Bioshock 2 och Kane and Lynch 2: Dog Days och du har en ganska trevlig onsdagskväll framför dig.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *