PSN nere för dagen

Om ni har problem med att logga in på PSN idag så är det för att Sony håller på med underhåll. Exakt vad säger man inte men kan ha med PS3-hacket att göra. Bara rykte dock. Vi får se. Att spela ska gå bra så länge du redan är inloggad men att gå in på PSS kan vara problematiskt.

Pressmedelandet lyder enligt följande

Medan underhållsarbetet pågår kan du inte komma åt följande tjänster:

  • PlayStation Store till PS3, PSP och dator.
  • PlayStation Network Account Management (kontohantering på PlayStation Network).
  • PlayStation Network Account Registration (registrering av konto på PlayStation Network).

Du kommer heller inte att kunna logga in på PlayStation Network via eu.playstation.com. Om du vill spela onlinespel medan underhållet håller på måste du logga in på PSN innan kl 09:00 den 30th Augusti 2010.

Du kan fortsätta att samla trophies i spel medan underhållsarbetet pågår och de uppdateras sedan på din profil så snart PlayStation Network är igång igen.

Om du har några frågor om det här avbrottet kan du besöka de officiella PlayStation-forumen på community.eu.playstation.com där du kan lägga upp din fråga som besvaras av någon av våra moderatorer.

Källa: Playstation.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *