Senaste nytt om Killzone 3

Killzone 3 är inte mer än ett halvår borta och hypen börjar minsann ta sig här på PS3Sverige. Som alla misstänkte så presenterades en hel del ifrån spelet under Gamescom och vi har kommit över en del matigt om multiplayerläget, det som gjorde Killzone 2 till den fantastiska titel det var. Det finns numera bara fem klasser (en mindre än förut) men istället har varje klass sex olika vapen och sex olika förmågor (istället för två). Bara detta innebär ett enormt mycket mer dynamisk upplevelse för spelaren men det är inte allt.

Belöningssystemet har gjorts om ganska mycket om ännu fler medaljer och ribbons finns nu att vinna vilket kommer motivera spelare att testa alla klasser och olika vapen. Utöver detta har utvecklarna lagt till åtta stycken närstridsattacker som sträcker sig ifrån en tyst ”döda-bakifrån”-attack till en mer högljudd ”hugga ut ögat med sin kniv”-attack. Detta kommer utan tvekan lägga till den där härliga hulimiation faktorn man älskade så i Quake 3.

Vi fick även veta att man lagt in ett ganska coolt system för mellansekvenser. När en runda/match är slut så fokuseras kameran på den spelare som gjort bäst ifrån sig vilket med stor sannolikhet kommer öka kämpar glöden enormt hos de andra deltagarna.

Två nya spellägen har presenterats, free-for-all läget Guerilla Warfare och det objektivbaserade… Objectives. Killzone 2 var ett fantastiskt spel och jag misstänker att trean inte kommer göra oss det minsta besvikna. Vi återkommer när mer info finns att tillgå!

Källa: Kotaku

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *