PS3 hackad, Sony svarar med bannlysningar

Nu verkar det som att hackers gjort det Sony fruktat länge, hackat PS3:an. Den tillsynes osänkbara PS3:an har nu överlistats genom att man utnyttjar en metod som används för att återställa brickade PS3:or via USB-porten. Via den svagheten skickar man då in delar av programvaran som annars rullar på utvecklingsmaskiner och vips kan man starta egna program. Vi har valt att inte skriva så mycket om det så kallade PS Jailbreak eftersom vi tar avstånd ifrån piratkopiering och för att Sony ganska tidigt valde att kommentera detta.

För det första kommer denna lucka att tätas inom ett par dagar via en obligatorisk firmwareupdate och sen kan Sony se när man startar det programmet som laddar upp spel, vilket leder till att ditt konto och din maskin stängs av ifrån all framtida användning av PSN. En PS3:a utan PSN är ju som bekant inte mycket för världen så kära läsare spara de 1500kr PSJailbreak kostar till något bättre.

Källa: TheSixthAxis

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *