Rock Band 2 får släppdatum

rockband2_1

Då var det äntligen dags för oss att få ta del av Rock Band 2. Den 27 mars kommer spelet i butik här i Sverige. Som vanligt betydligt senare än i USA och tyvärr senare än 360-versionen. Det är helt klart dags för spelföretagen att sluta köpas av Microsoft och standardisera släppdatumen.

Det är också hög tid för tyskar, fransmän, spanjorer och italiernare att lära sig engelska så vi slipper vänta 4-5 månader på att spel ska översättas. Skillanden mellan Rock Band 1 och 2 ligger tydligen mest i förbättrade instrument, men ska vara kompatibel med de gamla. Om det känns motiverat att köpa 2:an om man redan äger 1:an låter jag vara osagt, men lite nya spelarlägen har tillkommit och man kan använda sina nedladdade låter ifrån 1:an så är du en Rock Band fantast är det kanske inte dåliga nyheter att de äntligen kommer.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *