Enklare uppdateringar av programvaran

Att uppdatera programvaran i PS3an är en ganska tidskrävande process, speciellt för de med lite klenare uppkopplingar. Detta har Sony dock beslutat sig för att ändra på och gjort om systemet för hur detta fungerar. Förut laddades hela programvaran ned, varje gång en uppdatering gjordes. Detta innebar ett par hundra megabyte, även om det var en mindre uppdatering. Firmware 3.41 släpptes som bekant igår och det var den första uppdateringen som utnyttjade det nya patch-systemet.

Så istället för ett par hundra mb laddades endast 40mb ned och installerades för att ge oss den fantastiska funktionen ”You may like” som hjäper oss att spendera mer pengar på PSN Store än tidigare.

Detta gör med andra ord att det i framtiden blir enklare för Sony att släppa Firmware uppdateringar som löser kända buggar och problem. Kanske ingen sensation, men helt klart välkommet.

Källa: TheSixthAxis

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *