Vad händer på PS3Sverige?

Så jag tänkte det kunde vara passade att skriva ett par ord om vad som egentligen pågår här på sidan. Det är sommar och lågsäsong för allt vad spel heter men det stoppar oss inte för att jobba på bakom kulisserna. En efterlängtad nyhet som ni alla bör kolla efter är möjligheten att ladda upp egna avatarer direkt via gränssnittet under er profil, Avatar Upload heter funktionen och gör att man inte behöver krångla med Gravatars.

Förutom det så håller jag på att utbilda två nya skribenter för att vi ska kunna leverera ännu mer poster under hösten och vi hoppas kunna erbjuda ännu mer tävlingar och priser nu när våra samarbetspartners ser att vi ständigt växer. Det blir en spännande höst med nya tjänster, många stora spel och vem vet vad Gamescom har i sitt sköte?

Målet för hösten är att vi ska ha två dedikerade recensenter, fyra nyhetsskribenter och ännu bättre kontakt med distributörerna. Vi kommer att försöka hålla en FIFA-turnering till i höst, vi hoppas att kunna hålla ett Playstation Move-event i Göteborg och liknande. Mer av det goda utlovas för trogna läsare med andra ord.

Som vanligt ställer jag också en öppen fråga till er läsare, vad kan bli bättre?

//
Christofer Stäke
PSSverige – Sverige största PS3-blogg

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *