Plus: Kane and Lynch 2 demo redan på måndag

Dårarna Kane och Lynch är som ni vet tillbaka i rutan till slutet av sommaren och nästa vecka ges möjligheten att testa spelet då ett demo kommer släppas på Store. Ni som har PSN+ kan glädja er åt att få tillgång lite tidigare än vi andra då demot kommer laddas ner automatiskt nu på måndag. Vi vanliga dödliga kommer dock att manuellt kunna ladda ner demot redan på onsdag. Co-Op, action, Ubisoft, vi hoppas givetvis att man tagit till sig kritiken ifrån första spelet, för då kan denna titel bli riktigt bra.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *