Killzone 3 får Co-op

Det må vara ett bra tag kvar innan Guerilla Games kommande mästerverk (jag tar ut segern en stund innan) Killzone 3 når butikerna. Men detta stoppar som vanligt inte Sony ifrån att prata om titeln och detta är precis det man gör i den senaste upplagan av FirstPlay! Enligt den pratglada programledaren kommer vi att kunna spela tillsammans med upp till tre vänner i ett objektivbaserat läge, inte dåligt alls! Damen i videon passar även på att hinta om handlingen i spelet och ungefär som jag misstänkte är det ett splittrat Helgan man nu befinner sig på.

Med Visari ute ur leken är det två gossar som försöker ta makten vilket med största sannolikhet kommer leda till ett tvåfrontskrig för de överlevande ISA trupperna. Jag är inte säker på att jag hör rätt när programledaren pratar om Co-op, men säger hon inte att fyra spelarläget kompletterar två spelarläget? Betyder detta att vi kommer kunna spela igenom handlingen på två spelare? Vore helt fantastiskt! Vi väntar med spänning på att betan ska börja så man kan stilla sin abstinens inför detta spel.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *