Nytt Silent Hill presenterat idag

Folk frågar sig ofta, ”vilket är världens bästa…” och givetvis även så i spelbranschen. Spelbranschen har dock ett övertag i den frågan då det faktiskt finns ett svar på ”Vilket är världens bästa spel”, Silent Hill 2 till PS2. Till och med den snabbpratande pessimisten, Zero Punctuation, bedyrar spelet som legendariskt så jag vet vad jag pratar om gott folk. Sen del två i serien har allt gott utför och även om de är bra spel kan de inte mäta sig med just del två. MEN kan detta vara på väg att ändras?

Trailern ifrån den senaste delen i serien nåde mig precis och jag är helt lyrisk, spelet ser ut att fånga precis den känsla och desperation som del två gjorde och förhoppningsvis läger man de mer actioncentrerade elementen ifrån Homecoming och the Room bakom sig för att återgå till de mer taffliga som gjorde tvåan legendarisk. Inga plattformar har ännu presenterats, men låt oss säga att Wii är uteslutet med tanke på grafiken. Jag trodde inte jag skulle säga detta, men jag hoppas verkligen att det finns stöd för Move!

Källa: TheSixthAxis

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *