Mortal Kombat 9: trailer

Frustration, barndomsvänner blir fiender, svett, skavsår på fingrarna och dåliga vinnare. Det var under 90-talet vanligt förekommande scenarier i källaren hemma hos min kamrat Richard. Timmar och åter timmar med Mortal Kombat. Ny video där vi får se en hel del gameplay och det ser inte dåligt ut alls. Det verkar som att de har lyckats behålla den klassiska känslan i spelen. Som sagt ett flertal gånger, man behöver inte revolutionera spelranchen för varje nytt spel ibland vill man som spelare ha samma spel bara lite annorlunda och snyggare. 2011 kommer spelet.

Källa VG247

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *