Använd din Vaio som tangentbord

Sony satsar hårt på att integrera sina produkter med varandra, vi har tidigare skrivit om bland annat möjligheten att fjärrstyra PS3:an via mobiltelefonen och nu senast även via sina Vaio dator. Nu släpper Sony även möjligheten att använda sina Vaio som tangentbord till sin kära spelkonsol och detta låter faktiskt ganska smidigt. Man startar ett program via datorn och sen styr man surfning och menyer via sin dator, perfekt för Youtube-sessions eller liknande framför TV:n. Trevlig funktion men kanske ingen kioskvältare…

Denna funktion fungerar endast på Sonys Vaio modeller och tyvärr inte på några andra märken.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *