Bilder ifrån Resurgence Pack

Nyheterna kom Resurgence Pack kommer med  ungefär 24 timmars intervaller och vi har nu tre dagar i rad postat något om detta DLC. Idag har vi kommit över fem stycken bilder ifrån kartorna och även om de saknar beskrivande titel så kan vi gissa vilka kartor det rör sig om. Dock blir jag lite fundersam över Trailer Park… Ingen av bilderna antyder en trailer park däremot finns det en karta som verkar vara en flygplanskyrkogård… Hade vår källa igår fel, eller är detta ett vanligt inslag på amerikanska trailer parks?

Det är ju inte utan att man undrar om releasen av detta DLC innebär döden för den omstridda studion Infinity Ward… kommer vi få se mer DLC i framtiden eller är detta det bittra slutet?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *