Kartorna ifrån Resurgence Pack presenterade

Vi kunde igår berätta att Infinity Ward och Activision planerar att släppa nästa dos av kartor till massorna i sommar. Det ända vi visste igår var dock att datumet för 360-versionen är den 3 juni och att vi PS3-ägare säkert får vänta till juli. Idag kan vi dock presentera de fem kartor som ingår i just Resurgence Pack. Precis som Stimulus Package är det tre nya och två klassiker som återvänder till Modern Warfare 2. Klassikerna är Vacant och Strike för er som spelat första spelet och de nya heter Trailer Park, Carnival och Fuel.

Trailer Park är en tät karta full med övergivna husvagnar och liknas vid en labyrint. Carnival är ett nedgånget nöjesfält fullt med attraktioner för stora och små, både lustiga huset och bergodalbana utlovas. Den sista kartan heter som sagt Fuel och beskrivs tyvärr som en prickskytts paradis. En nästan helt öppen karta på ett oljeraffeneri som utlovas vara helt unik.
Här följer två videos som visar upp Vacant och Strike ifrån Modern Warfare 1

Strike

Vacant

Källa: VG247

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *