MW 2: Resurgence Pack kommer redan i sommar

Stimulus Package har ganska nyligen landat för oss PS3-ägare och redan nu börjar nedräkningen för paket nummer två, Resurgance Pack. Även denna gång kommer fem nya kartor att slängas in, dock fortfarande väldigt oklart vilka kartor det handlar om, men vi kan väl gissa att det rör sig om tre nya och två populära ifrån Modern Warfare 1. Kartorna kommer till Xbox den 3 juni så räkna med juli för vår del. Detta ska även firas med två stycken dubbel XP-helger, men vi misstänker att de kommer ske först mot slutet av juni för PS3-ägarna.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *