Ett litet utlåtande om Stimulus Package

Stimulus Package har som bekant släppts till oss PS3-ägare och det var inte en helt smärtfri release. Nu fungerar dock Store som det ska och Stimulus Package fungerar som det ska. Paketet ger oss tillgång till fem, för spelet, nya kartor vilket känns extremt tacksamt då man spelat de äldre kartorna ganska flitigt sedan spelet släpptes. Priset på paketet ligger på 130kr vilket faktiskt är ganska mycket för ett DLC men med facit i hand känns det faktiskt värt det.

De tre kartorna som är helt nya, Bailout, Storm och Salvage känns riktigt roliga och personligen är Salvage den jag spelar mest. De två kartorna som kommer ifrån Modern Warfare 1 har jag dock en blandad inställning till. Crash är riktigt bra och erbjuder extremt bra gameplay men Overgrown känns lite för öppen vilket inte sällan leder till att man svär och gormar över att 90 % av motståndarna är snipers. De gånger det faktiskt blir ”vanligt” gameplay är Overgrown dock riktigt rolig men det är inte underhållande att bli snipad ifrån buskagen hela tiden.

Summan av kardemumman är att Stimulus Package troligtvis är det dyraste DLC du kommer köpa men du kommer inte ångra dig när du väl gjort så. Ni som läste Petters ganska arga inlägg förra veckan kan lugna er över att de han var arg över faktiskt bara berodde på ett fel ifrån Sonys sida och det går utmärkt att ladda ner nu och man får även välja precis vilket spelläge man vill och tvingas inte längre spela alla.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *