130 riksdaler i sjön

Grattis Activision, ni har varit lovande bubblare i flera veckor men nu har ni äntligen med dunder och brak hamnat på min lista över saker jag inte uppskattar eller tycker rent illa om. Stimulus package kostar som bekant 130 svenska kronor vilket är ganska dyrt men jag tyckte att det borde vara värt det, men icke! Det finns två lägen att välja på, hardcore ricochet och stimulus. Hardcore ricochet är precis som vanligt fast bara de nya banorna. Läget stimulus innebär att du inte får välja läge utan slumpas runt bland domination, team deathmatch, sabotage och så vidare.

Jag har länge stört mig på att det inte är möjligt att välja bana och såg fram emot lite variation men nu är måttet rågat när jag inte kan välja att bara spela team deathmatch på de nya banorna. Grattis igen Activison, guldjackan kommer på posten.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *