Två trevliga demos på Store idag

Idag uppdateras Store för första gången på en onsdag och vi bjuds på en del trevliga saker. För det första så finns Modern Warfare 2 kartorna i Stimulus Package att tillgå, sen har vi två ganska intressanta demos. Först och främst har vi racingspelet Split/Second som kommit. Spelet verkar ganska intressant och det ska bli kul att köra lite bil, när Stimulus Packages spelats sönder. Det andra demot på Store idag är UFC 2010 som jag verkligen hoppas på. UFC 2009 var inte helt optimalt men hade potential, kommer THQ att imponera denna gång? Vi hoppas.

Förövrigt är jag mest sur för att Monkey Island: Special Edition inte finns med i uppdateringen! Det släpptes redan förra veckan på amerikanska Store och borde kommit idag till Europeiska, men ICKE!

Vad har vi dock mer i dagens uppdatering. Ett spel som jag inte ens hörtalas om innan är Anarchy: Rush Hour som glider in i bästa Burnout-stil. Mycket racing och mycket bilar på skärmen samtidigt utlovas. Ser faktiskt snyggt ut på trailern och ska bli intressant att se hur det står sig mot t.ex. Split/Second.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *