Co-op för Red Dead Redemption

Outlaws till the End heter ett idag utannonserat DLC som kommer att släppas till Red Dead Redemption i juni. Paketet är gratis och kommer erbjuda fyra trevliga co-op uppdrag för upp till fyra spelare att delta i. Vi välkomnar denna nyhet och hoppas att fler uppdrag kommer släppas med tiden. Kan Red Dead Redemption bli mer attraktivt nu? Troligtvis inte…

Tre av uppdragen finns beskrivna i dagens pressmeddelande så vi går igenom dem här i tur och ordning:

Walton’s Gold
Walton (vem det nu är) och hans gäng har tagit kontrollen över ett gruvläger med en massa guld i. Skjut er fram igenom lägret och ladda upp med så mycket guld ni bara kan bära, men skynda er för hela skiten håller på att explodera.

The River

Ta er flotte och beger er längst floden för att besegra rebellerna i Nosalida. Väl framme i Nosalida kommer en episk batalj att utspelas mellan er och rebellerna. Målet är att komma över alla vapen som finns i Nosalida, vilket innebär att rebellerna är tungt beväpnade och kommer göra allt för att stoppa er.

Ammunition

Mexarna håller på att inta staden Tesoro Azul vilket ni givetvis ska sätta stopp för. Tunga kanoner och män i stora hattar utlovas. Målet är alltså att komma över stadens enorma ammunitionsreserv.

Detta DLC kommer att erbjuda totalt sex uppdrag, var av fyra i Co-op. Förutom detta så erbjuds även extra XP för de som deltar i uppdragen och ett par nya Troféer att samla. Jag är såld.

Källa: VG247

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *