Activision och Bungie går samman

Vi fick precis ett mail ifrån Activision. Det kom ganska oväntat och innehållet var också ganska oväntat. Det visar sig att Bungie, spelstudion som ligger bakom den populära Halo-serien, nu hittat en ny partner efter uppbrottet med Microsoft. Denna partner är alltså ingen mindre än Activision. Vi har tidigare pratat om möjligheten för Bungie att utveckla PS3-spel och nu är det bekräftat.

Följande citat väger ganska tungt tycker jag:

“We chose to partner with Activision on our next IP because of their global reach, multi-platform experience and marketing expertise,” said Harold Ryan, President of Bungie.

Man väljer alltså Activision eftersom de når globalt och har erfarenhet av multiplattformstitlar, något som Bungie saknar. Behöver vi säga exakt hur trevliga nyheter detta är?

Halo-serien är uppbunden till Microsoft så något Halo spel kan vi glömma, men eftersom Reach är den sista delen i serien ser vi fram emot att se vad de planerar för framtiden, vågar vi hoppas på att de har något spännande med sig till E3 i juni?

Källa: Activision

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *