Vidzone uppdateras, heter nu Vidzone TV

Jag fick precis ett mail av Nordisk Film och detta mail kom faktiskt som en riktigt överraskning. Enligt mailet har antalet användare på Vidzone nu överstigit tre miljoner och detta firas med att uppdatera tjänsten en hel del. Istället för att erbjuda spellistor så har man nu delat upp musiken i kanaler och man kan helt enkelt bara välja en kanal och sedan är det bara att lyssna. Precis detta har jag efterfrågat eftersom man ibland bara vill vara lite spontan och inte orkar bygga en spellista utan bara vill lyssna och dessutom upptäcka nya artister.

Man kan nu alltså välja videos som passar någon av följande kategorier för att enklare hitta musik man är intresserad av:

  • År
  • Genre
  • Artist
  • Skivbolag
  • Generellt

Vad mer har hänt sedan sist? Jo:

  • Sökningen är nu bättre och fungerar nu mer som Google, den gissar alltså att du är intresserad av Lamb of God när du söker på Lamb.
  • Köp spel direkt via Vidzone, eftersom Sony använder Vidzone för att göra reklam för sina titlar ifrån Playstation Store har det nu blivit möjligt att faktiskt köpa ifrån annonserna utan att lämna Vidzone, smått genialt att vi slipper externa aktörer på dessa reklamplatser utan Sony annonserar bara sånt de vet vi är intresserade av, spel.
  • Bättre fullskärmsläge, du ser nu tydligare vilken video som är nästa och du kan se hur långt det är kvar innan nästa video.
  • Ny design, som ni märker när ni startar så är det ny startbild och vi hoppas att navigeringen gjorts bättre.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *