Ny programvara finns uppe nu


Idag anlände version 3.30 till våra kära svarta lådor (även till era eventuellt vita). Denna gång valde Sony att inte ta bort funktionalitet utan lägga till, spännande. Vad är då nytt? Jo det finns nu stöd för 3D spel, även om inga skärmar finns ute ännu och det verkar som att systemet för troféer gjorts om och gör det nu enklare att jämnföra än förut.
Tyvärr befinner jag mig i Stockholm och har ingen möjlighet att kontrollera huruvida det faktiskt är enklare, så vi får lita på Sony så länge. Ingen sensationell nyhet direkt även om alla tillägg är välkomna.

Tack för tipset Pzyco!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *