Heavy Rain, buggigt?


Vi visste sedan tidigare att Heavy Rain är ett annorlunda och förhållandevis orginellt spel, allmänt trevligt alltså. Men allting är inte en dans på origami-rosor tycks det. Många användare har rapporterat in problem med att spelet kraschar på random, att det fryser, samt även problem vid load och save.

Quantic Dreamhar nu även svarat på dessa problem, men det är ingen övertygande hjälp man bjuds på. De rekommenderar att man väntar länge, då det ibland tar länge att spara och den går över i helsvart skärm. De vill då att man ska vänta upp till 5 minuter innan man gör något då det tycks som att de orsakar fel med sparandet om man stänger av konsolen där.

Om man läser mellan raderna på det som står i uttalandet så har de nog ingen riktig koll på vad felen beror på, och det är nog bara att tiden löser alla problem och att de borta på Quantic Dream hittar en lösning på dessa problem och släpper en patch småningom.

Källa: qj.net

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *