Bungie och PS3

Halo utvecklarna, Bungie, har som ni kanske vet brutit sig fria ifrån Microsoft för att få syssla med vad dom till och till vilken plattform de vill. Detta har inte inneburit några glädje moment för oss PS3-ägare än så länge men vem vet vad framtiden har i sitt sköte. Efter att Bungie släppte ODST kändes det som att vi satt ganska trygga utan deras stöd men det går inte att förneka att Reach ser riktigt intressant ut. I en intervju med företagets VD kom PS3 upp och han svarade att man arbetar på något nytt men att de inte är bekväma med att prata om PS3 ännu.

Långt ifrån ett nej eller aldrig alltså. Vi får väl säga att med facit i hand kanske en multiplattforms titel är uteslutet… men å andra sidan kanske de är sugna på att leka lite mer hårdvaran som Guerilla Games och Naughty Dog använt för att få Halo titlarna att se ut som Xbox 1 spel.

Källa: TheSixthAxis

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *