Första titt på Dante’s Inferno

dante_1
I slutet av förra året avslöjade EA, studio Redwood Shores (studion som gav oss det fantastiska Dead Space) att de arbetar med ett nytt spel baserat på den gudomliga komedin, eller Dante’s Inferno som den också kallas. Nu finns en ny trailer tillgänglig, se hela artikeln.

Den första trailern som presenterades på hemsidan var väldigt tuff med sa inte så mycket om själva spelet. Trailer nummer 2 säger dock inte mer än den första, men vi gillar stämningen och hoppas på en värdig utmanare till Diablo 3. Det verkar inte vara en högoddsare att det handlar om ett hack-n-slash i bästa Diablo anda, men med tanke på Redshores senaste spel så kanske det kommer vara mer åt Survival Horror genren (Silent Hill eller Resident Evil).

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *