Last Rebellion kommer tidigt 2010

last_rebellion_1

Hitmakers  senaste JRPG, Last Rebellion kommer att nå de Japanska butikerna i slutet av januari och de amerikanska butikerna redan i slutet av februari. Vi märker verkligen att de japanska spelutvecklarna lagt i en helt ny växel. Början av 2010 är redan överflödad av JRPG och det verkar bara bli fler. Vi har tyvärr inget datum för Europa ännu, men eftersom JRPG traditionell saknar onlinestöd så är de väldigt importvänliga.

Gå in på den officiella hemsidan för en ny trailer och en massa info, troligtvis saknas ett datum för Europa eftersom de saknas en distributör i Europa, så vi hoppas givetvis att det löser sig snart. Annars ser vi till att fixa en bra import länk åt er, så var lugna.

Hitmaker utlovar ett vuxnare spel med riktigt snygg cel-shade grafik och verkligen coola karaktärer. Långhåriga män med svärd har en speciell plats i mitt JRPG-hjärta (in a very none gay way). Kolla in trailern så återkommer vi med bästa pris i början av februari.

Källa: PS3Center.net

Officellt: Last Rebellion

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *