Gamer mode, tredje utgåvan

ps3sverige_3

Då var det dags igen, vad ska vi modemedvetna gamers bära för att hålla stilen? T-shirts är ju en ständigt het plagg att bära och passar nästan alla tillfällen. Så mitt senaste fynd är en limiterad t-shirt ifrån Sony Santa Monica med tryck ifrån… ja vilket spel skulle det kunna vara?

Grå-svart är ju som alla vet det nya svart! Denna stiliga t-shirt går dock endast att vinna via amerikanska PS-bloggen, så vi misstänker att vi i Sverige blir utan… ebay kanske?

Vidare har vi även en ganska snygg combo, skate skor och t-shirt med Splatterhouse tryck. Helt klart ett bra val för den trendiga gamern. Skorna påminner mig om mina gamla Vans… rött och svart är nyckeln.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *