Ännu mer JRPG till PS3, Ar Tonelico III

ps3_japan

Försäljningen av PS3:or har verkligen fått fart hemma i Japan och man märker sedan en tid tillbaka en tydlig förändring hos de inhemska utvecklarna, som annars varit ganska anonyma i denna generation. Nu kommer ytterligare en klassisk JRPG-serie till exklusivt till PS3, Ar Tonelico.

Det blir den tredje delen i serien som letar sig fram till PS3, både föregående titlar har släppts till PS2 och fått ganska bra betyg, båda titlarna har snittat på 7/10. Det serier inte varit speciellt populär för är grafiken, man kan inte säga att utvecklarna, Gust, dragit nytta av kraften i PS2:an. Vi hoppas givetvis att de gör ett bättre jobb på den fronten på PS3 men av trailern att döma ser det riktigt bra ut (inte Uncharted 2 bra men ändå).

Tyvärr finns inget västerlänskt datum ännu, men det japanska datumet är redan den 28 januari så utvecklingen verkar vara ganska färdig. Med tanke på att de två tidigare titlarna kom till både Europa och USA är vi inte för oroliga och NIS som är ansvariga utgivare av Gust spel brukar inte vara sena med att porta spelen till västerländska språk.

Källa: Joystiq

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *