Recension: inFamous

infamous_1
Sucker Punch har tidigare gjort spel som Sly Cooper tills man testade debutera på PlayStation 3 med hjälte-antihjälte sandbox-spelet inFamous. Och det är ingen idé för mig att dölja att jag gillade spelet…

Storyn sparkar igång direkt och man känner direkt att det är en genomtänkt historia man bjuds in i. Man bjuds in i en spelstil där man fritt kan hoppa på vägar och även klättra i byggnader helt efter eget behov och behag. Lite känsla av spindelmannen spel möter GTA IV. Det gör att man känner att man kan göra lite som man vill vilket verkligen tilltalar mig. Likt GTA kan man välja mellan att göra de ”riktiga” uppdragen eller även ta på sig sido-quests om man känner för det.

En stor grej i inFamous är valet man har mellan att välja att spela som god eller ond, eller kombinera lite vartefter om man så vill, men det gör ytterligare känslan av att det är du som spelar som styr händelserna.

inFamous är ett fantastiskt spel som binder en från första till sista minut. Kontrollerna är enkla att lära sig och man lär sig snabbt bemästra käre Cole MacGraths alla moves vartefter de introduceras.

inFamous är ett spel vi på redaktionen verkligen kan rekommendera! Enda orsaken att inte 5:an släpps är att grafiken på intet sätt är ful, men den är inte heller så skimrande som man kunde hoppats för att känna att den svårflörtade 5:an skall pluppa upp… 4 starka kontroller av 5.

4av5

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *