Recension: Damnation

damnation
Har under helgen spelat igenom Codemasters futuristiska amerikanska-inbördeskrigs tjofräs: Damnation. Jag tyckte från början att idén med någon sorts robotliknande varelser som vandrade runt höga på ett märkligt serum var aningen besvärande. Och ack så rätt jag hade…

Spelet har stora brister, grafiken är bitvis riktigt dålig. Man behöver inte anstränga sig för att hitta kantigheter och hela känslan av utseendet lämnar mycket övrigt att önska. Men det som ytterligare lämnat mig med en dålig smak i munnen efter Damnation är ändå känslan i vapnen, det är liksom inte kul att skjuta fienderna. Bortsett från sniperbössan är det rätt tråkiga och svårstyrda vapen man handskas med. Lägg därtill är riktigt värdelös AI som man helt kan lura genom att stå stilla på vissa ställen och i lugn och ro skjuta ihjäl dem.

Förutom att jag har jättesvårt för robotar som springer runt under amerikanska inbördeskriget så tycker jag att storyn håller någorlunda. Jag kan väl inte påstå att jag satt och bara väntade på att få veta mer, men den löper ändå på med viss logik bakom.

Men på det stora hela ett riktigt dåligt spel. Man får förvisso trophies i det, och hyfsat lätt också, men om du inte är en trophy-whore deluxe så är inte Damnation ett spel jag rekommenderar till någon, därav jag inte ge Damnation annat än bottenbetyget 1 av 5 kontroller.

1av5

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *