Till det bittra slutet

Det är med både sorg och stolthet jag skriver detta inlägg. För nästan 14 år sedan startade jag och Daniel PS3Sverige i stark motvind. Det var en tid då Xbox 360 komplett dominerade och PS3 inte ens stödde möjligheten att komma åt menyn inne i ett spel, när spelen var så få att man fick hålla till halvhjärtade portningar och några få riktigt härliga guldkorn. Jag kollar givetvis på dig Warhawk!

Vi har skrivit nästan 5400 inlägg, vi har jobbat oss igenom ett antal skribenter, vi har startat forum, vi har gått igenom fem större design förändringar. vi har gjort radio och tidningsintervjuer och vi har recenserat en massa spel och tillbehör. Jag vill passa på att tacka alla läsare som hängt med oss genom åren, alla spelbolag som gett oss möjligheten att recensera spel och att kunna vara en av Sveriges största obereoende spelsidor under mer än ett decennium.

Det är med stolthet jag ser tillbaka på det jag och Daniel en gång byggde upp, det som Joel så kärleksfullt förvaltat. Men nu mina vänner är det slut. Vi stod inför ett vägskäl, antigen satsa stort, helt ny multiplattform approach med ännu mer kontent, eller bara tacka för oss. Beslutet landade tillslut på det senare.

Jag vill skicka ett stort tack till Petter, Nils, Daniel, Chris, Stefan, David, Robert, Peter, Marie, Elin, Micke och framförallt Joel för ert hårda slit och alla glada minnen.

PS3Sverige/PSSverige lägger här med ner pennan och försvinner ur etern, tack för mig

//Christofer Stäke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *