Recension: The Elder Scrolls Online: Elsweyr

The Elder Scrolls Online som släpptes till konsol juni 2015, har nu (4/6-2019) släppt sitt tredje kapitel och denna gång är det khajiiternas hemland Elsweyr vi får besöka.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited_20190606164205

Drakar har släppts lösa över Elsweyr och det är upp till spelaren att stoppa dem och troninkräktardrottningen Euraxia från att förgöra landet. På resans gång får vi möta gamla och nya bekantskaper, utföra uppdrag för dessa, upptäcka nya platser och utforska dungeons och delves i Norra Elsweyr. Dessutom har en ny klass (necromancer) och en ny trial, Sunspire, lagts till.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited_20190607134240

Elsweyr har länge varit en plats inom Elder scrolls universumet fans har längtat efter att få besöka och det är ingen besvikelse. Elsweyr är vackert, med kargt ökenlandskap och frodiga oaser. Dessutom får vi närmare bekanta oss med de olika varianterna av khajiit såsom Alfiqs och Senche-raths.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited_20190613151522

Storyn är intressant och det är mäktigt att jaga drakar på kartan och tillsammans med andra besegra en, men kapitlet känns trots detta väldigt litet. Det är relativt få sidouppdrag och det finns, trots samma antal delves och dungeons som tidigare kapitel Morrowind och Summerset, mindre att upptäcka. Det bästa med expansionen är dock den nya klassen necromancer, den är oerhört rolig att spela och går att skräddarsy för att passa vilken spelstil som helst.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited_20190607140259

I slutändan är det ett bra kapitel, men det känns som att det stora fokuset har lagts på att kunna jaga drakar och på grund av detta har storleken på området, och antal uppdrag blivit lidande.

 

Största +

  • Att få utforska Elsweyr
  • Nya klassen necromancer
  • Att få döda drakar

 

Största –

  • Litet område
  • Få quests

 

8av10

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *