Recension: Lego DC Super Villains

Lego DC Super Villains av TT games släpptes 19/10 och är det 4:e spelet med DC-karaktärer.

LEGO® DC Super-Villains_20181023194945

I detta spel är det skurkarna som har huvudrollen. Justice League blir tillfångatagna och ivägskickade av Crime syndicate som poserar som Justice syndicate för att kunna söka ostört efter ett objekt med oändlig kraft som finns på jorden

LEGO® DC Super-Villains_20181016175328

När man startar spelet är man i sällskap av commissioner Gordon Från Gotham City som vill ha hjälp av Lex Luthor för att ta reda på vem ens karaktär är. Man får själv skapa sin karaktärs utseende, röst, och grundläggande krafter. Under spelets gång får man tillgång till fler alternativ att vidare utveckla sin karaktär allt eftersom man hittar och låser upp nya karaktärer.

LEGO® DC Super-Villains_20181016175549

Storyn är intressant och uppdragen är välgjorda. I hubben finns det pussel och småuppdrag att göra och nya karaktärer att låsa upp. Dessutom finns det en hel del utmaningar att göra, exempelvis; måla graffiti över bilder på superhjältarna; ta sönder telefonhytter; och råna småbarn på godis.

LEGO® DC Super-Villains_20181016201316

Det är mycket som har förbättrats i detta legospel, att kunna skippa cutscenes, kortare laddningstider och att få skapa sin karaktär redan från början och faktiskt ha en roll med denna. Dessutom får man redan innan man startar spelet välja svårighetsgrad det vill säga om man är expert eller nybörjare. Det är ingen större skillnad mellan dessa, men vid det svårare läget slipper man få råd om hur man ska klara av momenten och det är välkommet för veteraner av legospelen. Det är inte mycket man kan klaga på alls. Det enda negativa är att en del av uppdragen utanför huvudstoryn saknar information om var man ska hitta målet och eftersom inte alla platser finns utsatta på kartan är det lätt att bli frustrerad.

 

Sammanfattningsvis är det ett mycket välkommet tillskott i legospelfamiljen och de brister som kunde hittas i Lego incredibles har fixats. Att det kan vara svårt att hitta platser utanför kartan är en liten brist som lätt kan förlåtas i det stora hela

 

Största +

Intressant story

Skippbara cutscenes

Egenskapad huvudkaraktär

 

Största –

Svårt att hitta platser i hubben

9av10

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *