Recension: The Elder Scrolls Online: Dragon Bones

Dragon bones, som släpptes 27/2, är Elder scrolls onlines första mini-dlc för året. Det innehåller 2 nya dungeons och samtidigt släpptes uppdatering 17 gratis.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited_20180322190442

De två dungeons som Dragon bones ger tillgång till för 1500 crowns eller en aktiv ESO plus-prenumeration innehåller nya bossar med ny mekanik samt nya sets, kostymer, skins och achievments.

I den gamla ruinen Fang lair, finns draken Thurvokuns grav och vår själlösa hjälte måste tillsammans med tre av sina vänner kämpa mot necromancers och deras monstruösa skapelser för att kunna stoppa Orryn innan han lyckas med sitt försök att återuppliva draken och regna skräck över Tamriel!

Vi möter nya fiender och en hel del nya mekaniker hos bossarna och det gäller att alla i gruppen hjälps åt för att klara allt som ruinen och necromanserna kastar mot en.

I Scalecaller Peak måste vi slåss mot Zaan och hennes kultmedlemmar, följare av Peryite, daedran av pest. Zaan vill släppa lös pesten över tamriel och vi måste ta oss igenom hennes tempel för att kunna stoppa det från att hända.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited_20180302122824

Samtidigt med dragon bones släpptes uppdatering 17 gratis för alla spelare som införde mängder av förbättringar till grundspelet, bland annat: ett nytt sätt att skapa kostym för varje karaktär genom att använda de motifs man lärt sig på alla karaktärer oberoende på vilken man lärt sig det från början. Vill man ha en kostym i ancient orc-stil som ser ut som heavy armour i järn trots att man bara använder sig av light armour så kan man det. Förutom detta introducerades förvaring för huset och ett nytt levlingssystem, med belöningar på varje ny level och tips på skills man borde köpa för att optimera sin karaktär. Dessutom släpptes två nya battlegrounds-kartor för de med Morrowind-expansionen.

Zenimax har lyckats skapa en välbalanserat dlc väl värt sitt pris, och den gratis uppdatering som släpptes samtidigt ger en oerhörd förbättring av grundspelet som borde locka tillbaka alla gamla spelare såväl som nya, vare sig man köper eller inte.

Största +

  • Välgjorda dungeons
  • Nya kostymsystemet
  • Husförvaring

Största –

  • Inga nya stilmotiv än

9av10

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *