Recension: Nightmares from the Deep 3: Davy Jones

Nightmares from the Deep 3: Davy Jones släpptes 2/2 till PS4 och är den tredje delen om chefen för muséet Sarah och dennes dotter Cory.

Nightmares 3 - 1

Nightmare from the Deep 3: Davy Jones är ett ”hidden object game”, där man löser pussel och letar efter gömda objekt. I denna del av Nightmares from the Deep har Sarah anordnat ett event för att visa omvärlden att Davy Jones finns på riktigt. Innan hon lyckats att visa upp sina fynd släcks lamporna och Davy Jones stormar in och rövar bort både Sarah och dottern Cory. När Davy Jones ska tvinga båda att gå på plankan skriver Cory under ett avtal för att rädda sin mors liv. Davy Jones luras dock och Sarah får gå på plankan i alla fall.

NightmaresDavyjones3

Spelet är kort, men det är fyllt av det som är viktigt; nämligen pussel och gömda-objekt-scener. Förutom dessa finns det också samlarobjekt att hitta. Det är ett oerhört vackert och även om röstskådespelarna inte är de bästa förmedlar de känslan och berättelsen till perfektion. Det finns inte mycket mer att säga om spelet, det gör helt enkelt det det ska göra. Berättelsen är intressant, pusslen är varierande och kluriga och de gömda objekten är tillfredsställande många.

För pusselfantaster är det helt enkelt ett spel man måste köpa!

Största +
Bra story
Vackra miljöer
Bra pussel

Största –
Kort

9av10

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *