Recension: Lost Grimoires 2: Shard of Mystery

Lost Grimoires 2 släpptes till PS4 15/12 och är en fristående uppföljare till Lost Grimoires: Stolen Kingdom.

Lost Grimoires 2: Shard of Mystery_20171212144014

I Lost Grimoires 2 får man spela som kungens alkemist som får i uppdrag att ta hand om prinsen efter kungens död. Efter en kort introduktion av huvudpersonerna försvinner prinsen precis innan kröning och man får använda sig av alkemi och gömda objekt för att ta sig vidare och få tag på prinsen innan det är för sent och kungadömet kollapsar. Som vanligt är grafiken inte särskilt imponerande, men de målade bakgrunderna och scenerna är dock väldigt vackra.

Lost Grimoires 2: Shard of Mystery_20171212145732

Storyn är ganska medioker, alldeles för kort, och röstskådespeleriet är pinsamt dåligt. Detta är dock inget som stör nämnvärt då det viktiga i spelet är de pussel och gömda-objektscener man får tillgång till. Det är en bra variation på pussel att lösa och gömda objekt att hitta. Dessutom får man skapa alkemiska drycker, men samtliga dessa avslutas med ett pussel där man ska ta sönder ett visst antal objekt i olika färger á la Candy Crush och det blir snabbt tråkigt.

Lost Grimoires 2: Shard of Mystery_20171212144659

För att vara ett gömda-objektspel saknar det tyvärr tillräckligt många pussel för att tillfredställa en fanatiker och avsaknaden av bonus-kapitel gör spelet alldeles för kort. För att stävja abstinensen duger det, men inte mycket mer. Alla gömda-objekt fans bör dock ändå köpa det för det hjälper i alla fall tills nästa kommer ut.

Största +
Vackra scener
Pussel

Största –
Alldeles för kort
Inget bonuskapitel

7av10

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *