Recension: The Elder Scrolls Online: Horns of the Reach

Horns of the Reach är ett nytt dlc till The Elder Scrolls Online som släpptes 29/8 i år. Har man ESO Plus får man tillgång till det utan extra kostnad, annars kostar det 1500 Crowns i Crown store. Detta är det andra DLC:t som endast lägger till nya dungeons.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited_20170924103437

Horns of the Reach ger spelaren en liten smak av Skyrim då de två dungeons som läggs till utspelar sig i Falkreath. Som vanligt är det en vacker miljö och de båda nya grupp-dungeons vi får har ny mekanik på boosfighterna att lära sig. I Falkreath Hold slåss vi mot fiender från Klan Dreadhorn som baseras på den nya klassen som introducerades i Morrowind; Wardens. Fienderna är tuffa även på normal och mekaniken kräver sitt av spelaren.

I Bloodroot Forge får vi än en gång möta Reachmen från Klan Dreadhorn, men här är det mer fokus på monsterfiender som bland annat en gigantisk minotaur som försöker kasta ut spelaren i en sjö av lava. En vampyr kan känna sig bli en hög aska bara av att närma sig lavan och alla eldsprutande fiender som kommer i ens väg.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited_20170924104355

Horns of the Reach introducerar förutom dessa två dungeons även nya battleground-kartor, ett nytt PvP-läge, ett flertal nya monster set, flera titlar och nya recept. Trots att DLC:t inte är särskilt stort är det helt klart värt sitt pris. Jag hade mycket kul med det, men jag är ingen luttrad ESO-veteran så för mig var det mesta nytt. Har man ett gäng trevliga spelare att spela ihop med så får man desto mer skratt och tjut när man gemensamt försöker klura ut vad man ska göra på bossfighterna.

Största +
Nya dungeons
Nostalgitripp till Skyrim och Oblivion

Största –
Kort

8av10

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *