PS Happenings v.27 – Den om det härliga sommarvädret

Superhot PSVR

Sommaren är kanske inte den gassande härliga strandupplevelse som många hade förväntat sig. Krossade drömmar om en härlig semester i Sverige är ett faktum. I alla fall om man frågar mina arbetskamrater. För mig är det helt underbart. Härligt svala kvällar som gjort att vår AC nästan stått orörd med svettfria sessioner the Elder Scrolls Online: Morrowind. Min semester har nämligen varit i Vvardenfell, och jag kan säga att det varit en toppensommar än så länge.

Som vanligt har dock E3 kommit och gått. Tyvärr gick jag i dvala under den tiden och nu ligger istället spelnyheter i dvala. Människor har som sagt börjat ta semester på allvar. Låt oss bara hoppas att de har en lika skön upplevelse som jag.

Till er, liksom jag, som fortfarande undviker solen så kommer här min top 5 den gångna veckan.

Superhot VR släpps redan den här månaden

Underbara nyheter som dessa syns inte ofta under sommarmånaderna. Konstigt nog har inte sommaren känts så torr, och nu visar det sig att publikfavoriten Superhot VR kommer redan den 19 juli. Förstår ni hur snart det är? Förstår ni hur mycket jag suktar efter fler VR-titlar?

Är det något som jag verkligen efterfrågat så är det just fler spel av den här sorten, och visst verkar det levereras. Utöver det här så har vi även Arizona Sunshine på väg. En härlig sommar med massor av hetta och solsken, i alla fall om vi tittar på PSVR-scenen.

The Last of Us: pt 2 verkar ha motion captured grisar…

GrisJag vet allvarligt inte vad jag ska säga. Antingen har de ett så perfekt spel att de inte längre vet vilka gränser de ska tänja på eller så har någon i studion haft ett väldigt roligt projekt på gång. Kan inte säga att jag tror att det här är en nödvändighet, men det verkar i alla fall bringa glädje och extra PR.

Låt oss bara hoppas att grisen fått ett bra avtal, även om jag inte vet ifall ett klöveravtryck räcker för att skriva under ett kontrakt.

Destiny 2 kommer få mer expansionsmaterial än första spelet

En av de saker som gjorde att jag tappade intresset för Destiny var bristen på material. Redan innan  jag nådde max light så kändes det som om jag gjort allt. Spelet gick på repeat, och suget efter nya vapen och rustningar försvann. Det som istället skulle få mig intresserad var små achievments i böcker och jakten på den ultimata versionen av mina favoritvapen. Jag själv kunde helt enkelt inte finna motivationen till varför jag skulle göra allt det.

Nu verkar det dock som om Bungie verkar ha förstått problemet. I en intervju med Games Industry berättar Activisions Eric Hirshberg: ”One of the things you’ll see post the launch of Destiny 2, is that we have got additional AAA developers from inside the Activision ecosystem working with Bungie on Destiny content, including Vicarious Visions and High Moon. That will allow us to keep an even more robust pipeline of content in the ecosystem.”

Förhoppningsvis kommer Bungie fortsätta fokusera på hårt narrativt material som de gjorde i de senare expansionerna, och efter vad de visat upp hittills så ser framtiden lovande ut. I alla fall för mig.

Destiny 2-betan har datum

Jag kommer säga det direkt: Jag kommer inte spela betan. För mig är Destiny 2 ett så pas efterlängtat spel att jag faktiskt vill ha en helt ny fräsch upplevelse när jag sätter tänderna i det.

För er som vill prova det tidigt så kommer julafton tidigt i år. Redan den 21 juli är det dags för den öppna betan för PS4 och Xbone-spelare och kommer hålla på till den 23 juli. För de PS4-spelare som förbokat så börjar den dock den 18 juli.

Horns of the Reach kommer till ESO i Augusti

ESO Horns of the Reach

Jag älskar att ESO har börjat leverera material mer regelbundet. Nu är det dags för 2 nya dungeons att komma till spelet, nämligen Bloodrot Forge och Falkreath Hold, som båda kommer att finnas i normal och veteran. Expansionen kommer att heta Horns of the Reach, men smakar det så kostar det. DLC-paketet kommer nämligen att kunna köpas i Crown Store, men även vara tillgänglig för ESO Plus-prenumeranter.

Spelare som kör free-to-play versionen kommer dock inte gå tomhänta, så länge som de har Morrowind-expansionen inköpt. Uppdateringen kommer innehålla ett nytt spelläge i arenan som kallas för Chaosball. Lagen kommer där att slåss om en boll och de som har hållit den längst vinner. Problemet är att spelare hela tiden får fler debuffs ju längre de håller den.

Uppdateringen kommer även innehålla mindre uppdateringar, samt fler hus och möbler. En riktigt fin uppdatering med andra ord.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *