Månadens PS Plus-spel (Juli 2017)

Until Dawn PS Plus

Helt plötsligt känns det som om Sony lagt i en högväxel och intressanta titlar pumpas ut som PS Plus-spel. Personliga favoriten är utan tvekan Until Dawn som satte hjärtat i halsgropen fler gånger än jag förväntat mig. Låt oss säga att det är spelet som hyllar skräckgenren på ett sätt som jag egentligen förväntade mig att Friday the 13th: the Game skulle gjort. Låt mig även säga att vi drog det längsta strået med Until Dawn som gratistitel.

Här är alltså nästa månads gratistitlar för Plus-prenumeranter.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *