Månadens PS Plus-spel (Maj 2017)

All Tales fom the Borderlands

Det har varit lite för mycket småspel och alldeles för lite storspel den senaste tiden på PS Plus om du frågar mig, och det kommer från en person som verkligen älskar när det dyker upp småpärlor från mindre studios bland gratisspelen från PS Plus. Den här månaden ser det däremot ut att bli ändring på den saken när det faktiskt kommer riktigt fina titlar. Visst kommer det alltid att finnas personer som redan köpt spelen, men det finns nog inte många som kan säga att månadens spel är något att slänga i toaletten.

Det mest intressanta spelet måste nog för egen del vara Tales from the Borderlands som enligt mig själv är det näst bästa spelet som Telltale Games spottat ur sig. Det är verkligen fantastiskt hur utvecklarna fångat den råa humorn från originalserien och jag kan säga att det är få spel som fått mig att skratta så mycket som den här titeln.

Det andra spelet jag verkligen ser fram emot att sätta tänderna i är tvåspaksskjutaren Alienation som även det fått fin kritik. Speciellt intressant kommer det att vara att spela med nära och kära. Faktum är att jag själv tycker få tvåspaksskjutare är roliga på egen hand.

En solid månad med andra ord som ser ut på det här sättet som helhet:

  • Tales from the Borderlands (PS4)
  • Alienation (PS4)
  • Blood Knights (PS3)
  • Port Royale 3: Pirates & Merchants (PS3)
  • Laser Disco Defenders (Vita)
  • Type: Rider (Vita)
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *